Holdbeskrivelser:

Forældre/barn 0-3 år:
Igen i år vil vi lege os igennem gymnastikkens fantastiske verden. Vi lærer forskellige ting bl.a. motorik og balance, samtidig med at vi hører noget sjovt og godt musik. Vi griner, leger og hygger, med små sanglege, redskaber og hemmelige venner.

Det forventes, at forældrene er en aktiv del af timen, da vi som voksne er det barnlige forbillede for vores små dejlige unger. 

Puslinge 3-5 år:
Vi leger gymnastikken ind i børnene ved hjælp af sanglege, motoriske øvelser, rytme og redskaber. Dette er et hold, hvor der er plads til at tumle, løbe, hoppe og lege til musik.
Det forventes, at børnene kan deltage uden forældre.
 

Power kidz 0.-2. kl.:
PowerKidz holdet er kort sagt et hold hvor der er fuld fart på. Her bliver grund-gymnastikken leget ind. Vi hører en masse energisk musik, øver os i vores balance, rytmik og arbejder på vores motorik. Så hvis du er klar på fart over feltet og en masse sjov i ballade, men samtidig har lyst til at blive bedre til gymnastik, så er "PowerKidz" lige et hold for dig.

Det forventes, at børnene er motiverede for læring og for gymnastikken, da vi lægger vægt på det sociale og at vi alle sammen har det sjovt. 

Rytme- og springfreaks 3. kl. og op:
Dette er holdet for drenge og piger, der brænder for at bevæge sig og få sved på panden.
Sæsonen byder på rytme, spring, leg, fis og ballade.
Udover træning på Nørreåskolen tager vi på Gudenådalens efterskole og bruge deres spring-/rytmesal et par gange i løbet af sæsonen, og vi skal til 10-14 stævne på Bjergsnæs efterskole i januar, en weekend med fart over feltet og godt kammeratskab.
 
Team Nørreå | Voldstedet 6, Skjern | 8850 Bjerringbro| Tlf.: 86451032